sreda, 04. maj 2016

Tako sem jaz doživela Boč!
Bilo je leta 2012, kakor se spomnim, bila jesen v svojem začetku, vse se je rumenelo, veter je najavljal oktobrsko deževje, ampak še vedno je bilo toplo, tako da sem z ljubeznijo do Stvarnika poskakovala naokrog z neko palico, ki sem jo našla ob gozdni makedam cesti, medtem ko sta se Ashara in Ashvata pogovarjali o nekih duhovnih temah...


Jaz takrat nisem bila ravno komunikativna na zunaj, ampak sem se bolj pogovarjala z mogočnimi drevesi, skalami ob poti, občudovala igro sončne svetlobe skozi krošnje in opazovala gibanje prelepih mnogobarvnih orbijev!


Čutila sem vse-prežemajočo ljubezen, moč gnoze Svetega Duha je bila vseprisotna,. Takrat sem dobila mnoge duhovne in osebne vpoglede..


Ashara  je naju vodila naprej in natančno opisovala mistične lokacije, ki nama jih je pokazala z vsem žarom in vneto ljubeznijo. Na vsaki tej lokaciji smo se usedle! Prižgale smo sveti les, Ashara je pripravila oltar, na katerem je ljubljenim vilam in ostalim "Bočkom" (bitjem narave Boča), darovala določene darove v zahvalo za vse, kar nam ta bitja dajejo! Potem smo se usedlo in tiho kontemplirale o samih lokacijah in seveda, dobivale smo razno razne informacije glede eteričnih zapisov samega kraja in dogodkov v njem!


Nato je Ashvata predlagala, da bi še naredili meditacijo z odrejanjem Vijoličnega Plamena! Najprej smo se povezale vsaka s svojo Ljubljeno Mogočno Prisotnostjo JAZ SEM, občutile smo to silno ljubezen Boga v nas.. Ko smo dovolj bile v čutenju lastne božanskosti Večnega Sedaj, smo še poklicale našega ljubljenega Vnebovzetega Mojstra Saint Germaina, ki je Gospodar 7. Žarka - Vijoličnega Plamena!


Še danes se spomnim, kako smo ga občutile in kako je tekel Vijolični Plamen skozi nas in nato naokrog po celem Boču, radost, ki smo jo čutile pa je tako ali tako bila iznad vsega prej doživetega!
Po končani seansi smo se zahvalile in tako šle naprej še po nekaterih lokacijah...

Jaz sem se počutila kot 5 letni otrok! Vse, kar sem videla, vonjala, slišala, dotaknila, me je spominjalo na neki čas, ki se  ni mogel zgoditi na zemlji, ampak nekje v nekem drugem svetu ali dimenziji.. Vsaka posamezna lokacija me je po svoje nagovorila, vsekakor ob asistenci ljubljene


Ashare, ki je znala natančno in z vsem čutenjem skanalizirati informacije omenjenih prostorov.


Naslednji spomin, ki se je močno zapečatil v zvezi z goro Boč, je bilo 11.11. 2013, ko sva z mojim Plamenom Dvojčkom Ananayem obiskala Asharo in smo šli na sam vrh gore, kjer smo sidrali Sveti Beli Plamen! Oh, ja takrat sem pa bila v posebni energiji, saj sem tudi že nekaj časa bila v vezi z Ananayem, ki je bil za vso mistiko zelo dovzeten moški.. Naredili smo določen obred zahvale "Bočkom", nato pa sva z Ananayem začela sidrati Beli Plamen Alfe in Omege, kajti to je bilo  tudi najino poslanstvo. Najina medsebojna Plamenska Ljubezen je popolnoma naju prevzela, ko sva se poenotila medsebojno in z najino Ljubljeno Prisotnostjo JAZ SEM! Poklicala sva nato še ljubljenega Serapis Baya in Nadangela Gabriela in ostala Bitja Belega Plamena, Ashara  je bila z nama pri vsem tem, ko smo skupaj zasidrali to Kozmično energijo....


Povezana slika

Jaz in Ananay sva takrat doživela mnogo duhovno mističnih izkušenj, ki so nama kazale in potrjevale mnoge informacije glede naju in najinega poslanstva!


Gora Boč, Bočki in naša draga Ashara je zmagovita in nepogrešljiva kombinacija naturalne mistike! Ashara mi je mnogo tega pokazala in odkrila mi ljubezen teh bitij in same gore Boč, kar mi je mnogo pomagalo pri moji duhovni rasti.Hvala ljubljeni Boč!


Hvala dragi Bočki!


Hvala draga Ashara Avantis Floris!


Ashana Jurič


Ni komentarjev:

Objavite komentar